GCatholic.org


Special Churches

in

Albania

Albania
Italy, Vatican City State, San Marino, ↑ Western Balkan Countries, ↘ Greece
CityChurches
Delbenisht, Kurbin

Kisha e Shën Teodorit Kisha e Shën Teodorit Locate

Durrës, Durrës

Kon-katedralja Shën Luçia Kon-katedralja Shën Luçia Locate

Lezhë, Lezhë

Katedralja e Shën Nikollës Katedralja e Shën Nikollës Locate

Nënshati, Shkodër

Kisha e Shën Gjergjit Kisha e Shën Gjergjit Locate

Orosh, Tiranë

Kisha Shën Llezhri Kisha Shën Llezhri Locate

Rrëshen, Tiranë

Katedralja e Jezusi i Vetmi Shpëtimtar i Botës Katedralja e Jezusi i Vetmi Shpëtimtar i Botës Locate

Shkodër, Shkodër

Katedralja e Shen Shtjefnit Protomartir Katedralja e Shen Shtjefnit Protomartir Locate

Shenjtërorja e Zojës së Shkodrës Shenjtërorja e Zojës së Shkodrës Locate

Tiranë, Tiranë

Katedrale e Shën Palit Katedrale e Shën Palit Locate

Kisha e Zemrës së Shenjtë të Jezusit Kisha e Zemrës së Shenjtë të Jezusit Locate

Vau i Dejës, Shkodër

Katedralja e Nënë Terezja Katedralja e Nënë Terezja Locate

Vlorë, Vlorë

Kisha e Shën Maria dhe Shën Luigji Kisha e Shën Maria dhe Shën Luigji Locate

Xhan, Shkodër

Kishe Shenkollit Kishe Shenkollit Locate

See Also

Cathedrals in Albania

National Shrines in Albania

World Heritage Churches in Albania

© 2021 GCatholic.org

Up